Connect with us

Terkini

“Kehadiran ustadz Ebit Lew buat mereka menitis air mata moga mereka mendapat hidayah dari Allah SWT” – Netizen puji sikap baik Ustadz dakwah wanita di club malam.

Published

on

Siapa yang tidak mengenali ustadz Ebit Lew seorang yang sangat baik telah membantu ramai orang dalam kesusahan. Ustadz Ebit Lew juga berdakwah sambil memberikan bantuan pada mereka yang memerlukan. Ustadz Ebit Lew membantu orang dengan tidak mengira bangsa dan agama.

Menerusi video terbaru yang telah dimuat naik oleh pemilik akaun tiktok Ustadz iaitu “ustazebitlew ” telah menarik perhatian netizen. Dimana video tersebut memaparkan Ustadz Ebit Lew telah pergi berdakwah di club malam di Indonesia Jakarta.

Apa yang membuatkan netizen tertumpu adalah melihat kelakuan ustadz yang begitu ramah dan berdakwah sehingga mereka yang disana menitiskan air mata..

Ini bukanlah kali pertama ustadz Ebit Lew berbuat demikian. Sebelum ini juga uztadz telah memberikan dakwah kepada mereka yang diluar sana.

Komen netizen :

“Alhamdulillah. terbaik ustaz… semoga dipermudahkan segala urusan untuk jalan kebaikan..”

“SubhanAllah…Ya Allah, Engkau permudahkanlah segala urusan saudaraku ini.. Engkau lancarkan lidah kami untuk berkata perkara yang baik-baik Ya Allah.”

“terbaik ust ebit Lew pergi lah demi agama Islam kerana Allah SWT…insya Allah akan ada sinar di hujungnya…”

“Allahhuakhbar Subhanallah kehadiran uel buat mereka menitis air mata moga mereka mendapat hidayah dari Allah SWT Aamiin”

“Allahumma solli ala saidina Muhammad. MasyaAllah semoga dipermudahkan urusan kalian semua.”

“ini baru terbaik…menuju tmpt yg sebenarny mmbawa hamba2 allah mengajak mnuju surga bersama dn mendapat ridho ALLAH bersama.hebat ustadz”

“Smga ustaz teruskn berdakwah dan dberikn kekuatan dan djauhkn dripda fitnah dunia..aamiin.”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending