Connect with us

Terkini

Syafiq Kyle Dan Mimi Lana Masih Berkawan Baik

Published

on

Syafiq Kyle & Mimi Lana

Pelakon Syafiq Kyle dan Mimi Lana menjadi tumpuan netizen setelah mereka berkongsi gambar bersama dalam pakaian seragam berwarna biru dalam sesi fotografi pakaian raya di Instagram Story mereka.

Iman Tang, yang merupakan pengurus mereka telah mengungkapkan bahawa hubungan antara Syafiq dan Mimi masih baik, dan keduanya masih kekal sebagai sahabat.

Walaupun mereka memutuskan untuk membatalkan majlis pernikahan yang sepatutnya berlangsung pada 18 Ogos tahun lalu, namun hubungan mereka masih tetap baik.

syafiq dan mimi lana

Iman juga berkata mereka baru-baru ini bekerjasama untuk mempromosikan pakaian tradisional seperti baju melayu dan baju kurung untuk sebuah jenama tempatan.

“Walaupun tak jadi kahwin, ia tidak bermakna mereka bermusuh atau bergaduh.

Memang tiada masalah, malah hingga hari ini mereka masih berkawan. Macam hari ini mereka baru sahaja selesai sesi fotografi untuk mempromosikan baju Melayu dan baju kurung untuk satu jenama tempatan.

Sebagai pengurus Syafiq dan Mimi, Iman sangat terbuka jika mereka memutuskan untuk bersatu kembali dan berniat untuk mendirikan sebuah masjid, kerana itu adalah tindakan yang baik dalam Islam.

Menurut Iman, sebagai pengurus, dia terbuka sekiranya Syafiq dan Mimi kembali bersama. Namun, dia juga memahami bahwa keduanya sedang sibuk dan sepenuhnya fokus dengan pekerjaan masing-masing.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending