Connect with us

Terkini

“Kenapa jalan macam tu, macam berkawad.”- Cara kucing Ini Berjalan Unik Dapat Perhatian Netizen

Published

on

Kucing adalah haiwan yang unik sekali. Ianya hadir dengan pelbagai sifat dan kelakuan yang memang mencuit hati sesiapa yang melihatnya.

Viral di tiktok seekor kucing yang berjalan seakan-akan sedang berkawad kaki. Kiri kanan, kiri kanan. Begitulah lagaknya seekor bulus yang gah dan comel berjalan.

Ada yang berseloroh,”cita-cita nak jadi askar la tu.”. Ada juga yang berkata, dah boleh tukar nama tu dari british short hari kepada british army. Comel kan.

Korang cuba tonton video si comel ini. Mesti korang pun rasa geram je dan comel lihat dia berjalan macam tu.

Korang pula ada pernah tak memilik kucing yang berperangai pelik lain daripada yang lain macam dalam video ni?

Komen-komen netizen

Respon netizen berkenaan video kucing ini.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending