Connect with us

Terkini

“Memula nak bercerita, last-last bertengkar.haha”- Wanita Ini Geram Dengan Adam Drama Risik Pada Hati.Suami Pula Jadi Mangsa

Published

on

risik pada hati

Seorang wanita kalau dah mula tengok drama tak sah jika tidak teribawa-bawa ke dunia nyata. Terutamnya jika ianya melibatkan drama kecurangan, wanita teraniaya, ataupun cerita bermadu.

Ini apa yang terjadi kepada seorang pengguna Tiktok yang merakam isterinya rancak bercerita mengenai drama Risik Pada Hati.

Pada mulanya cuma bercerita sebab geramkan perangai seorang hero di dalam drama itu iaitu Adam. Ianya berlarutan sehingga suami sendiri pula jadi mangsa bebelan.

Perkara ini menimbulkan rasa geli hati kepada para netizen, antaranya netizen menulis:

“Memula nak cerita, last bertengkar HAHAHHAHAHAHAH.”

“ko slh reaction ni bang patut bini marah. patut masa dia marah tu ko join skali marah si adam tu baru betoi ko tak rasa mcm kene marah.”

“Perngai sebijikk aku. sy kalau bercerita kt laki sy, laki sy suruh stop tengok drama. terbawa2 dia kata bahaya “

“This is exactly my husband kalau i emosi dgn drama. Lg stress jiwa dgr reaction dia..”

“Sahih wife dia tak perasan fayyiz dok record. Klu tak mesti kena sound you ni asik2 record.”

“Hahahaha normal la tu. rasa macam kisah tu kisah sendiri padahal tak pun so alih2 laki sendiri kena marah..”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending