Connect with us

Terkini

The Masked Singer Malaysia Musim 4 : Pemilik Topeng Ikan Emas ialah Daiyan Trisha !

Published

on

The Masked Singer : Daiyan Trisha Ikan Emas

The Masked Singer Malaysia musim keempat telah mula disiarkan secara langsung di Astro Warna pada 17 Disember 2023. Dato AC Mizal sekali lagi dipilih untuk menjadi pengacara program The Masked Singer Malaysia musim keempat ini.

Terdapat 9 orang Juri Tetap dalam barisan untuk The Masked Singer Malaysia musim keempat, iaitu Datuk Aznil Haji Nawawi, Erra Fazira, Elly Mazlein, Nabila Huda, Rozita Che Wan, Sherry Alhadad, Zizan Razak, Michael Ang, dan Angah (SINAR). Juri ini akan mencuba meneka 14 maskot yang bersembunyi di balik topeng.

Antara barisan maskot comel dan unik merangkumi Musang, Sang Kancil, Putera Katak, Mat Helang, Abang Jagung, Roti John, Bawang Putih, Kak Cat, Ikan Emas, Teratai, Bunga Matahari, Pom Pom Kin, Biskut Aiskrim dan pasangan duo Cili Padi di pentas ‘The Masked Singer Malaysia’.

Pada Minggu ke-4 The Masked Singer Malaysia 4, Ikan Emas telah tersingkir selepas membawakan lagu “Sial” oleh Mahalini. Ini disebabkan persembahannya tidak berjaya menarik perhatian juri dan penonton. Ikan Emas dipilih sebagai maskot yang menduduki kedudukan terendah dengan jumlah markah terendah, iaitu 61.47%.

Identiti di sebalik topeng iaitu Daiyan Trisha terbongkar selepas dia disingkirkan, dan semua juri telah meneka dengan tepat.

The Masked Singer Malaysia
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending