Connect with us

Terkini

Joey Daud Berkongsi Tips Untuk Memilih Seluar Jeans Yang Berkualiti

Published

on

Joey Daud Kongsi Tips Pilih Seluar Jeans Berkualiti

Joey Daud, nama sebenarnya Zulkifli bin Daud, dilahirkan pada 20 November 1973. Beliau merupakan seorang artis serba boleh yang terkenal sebagai penyanyi, pelakon, dan pelawak di Malaysia.

Baru-baru ini, Joey Daud mendapat perhatian ramai apabila sebuah video beliau dimuat naik oleh penyampai radio terkenal, Radin, di platform TikTok. Dalam video tersebut, Joey memberikan tips cara mengenali seluar jeans yang mahal dan berkualiti kepada beberapa anggota kru penggambaran.

Menerusi video tersebut, Joey berpendapat bahawa apabila kain di dalam poket seluar jeans mempunyai corak dan warna-warni, ini menunjukkan bahawa seluar tersebut adalah berkualiti tinggi dan mungkin mempunyai nilai yang tinggi dari segi harga.

Walau bagaimanapun, jika kain di dalam poket seluar tersebut tidak memaparkan sebarang tulisan dan hanya berwarna putih, itu menandakan seluar tersebut adalah tiruan.

Banyak netizen sangat teruja setelah menonton video tersebut. Mereka mengatakan bahwa ini adalah kali pertama bagi mereka memahami bagaimana memilih seluar jeans yang terbaik. Secara keseluruhan, netizen berpendapat ini adalah pertama kalinya mereka melihat Joey memberikan maklumat dengan serius, karena sebelumnya, dia lebih dikenal dengan gaya lawak santainya.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending